Geschiedenis

Geschiedenis

Ons bedrijf bestaat vanaf 1919. Gerrit Hol heeft het bedrijf opgericht. Later heeft zijn zoon Martinus Hol het overgenomen. In 1970 is er een fietsenshowroom aangebouwd. De benzinepompen staan nog voor de winkel. In 1993 is Gert Hol in de zaak gekomen. In 1997 heeft hij het opgenomen van zijn vader. Hij heeft de fietsenwinkel en benzinepomp gescheiden. Het benzinestation komt aan de zijkant.

De fietsenwinkel is Bike Totaal :

Wij bieden een ruime keus aan kwaliteitsfietsen en een groot assortiment accessoires en fietsonderdelen. Zeer grote kans dat u in onze winkel slaagt. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, kan het in de meeste gevallen voor u besteld worden. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. Natuurlijk hebben wij een werkplaats met deskundige monteurs.

Er zijn veel fietsen van bekende merken. Allemaal van uitstekende kwaliteit. Maar welke is het beste voor u? Kom naar de winkel en wij adviseren u graag. Maak ook gerust een proefrit.

Kijk in de winkel naar tassen, manden, regenkleding, fietskleding, schoenen, onderhoudsmiddelen, verlichting, fietsaccessoires en nog veel meer.

Ook kunt u bij ons terecht voor scooters en reparaties. Wij verkopen seizoensartikelen zoals schaatsen, sleeën en vuurwerk. Informeer naar het assortiment.

De benzinepomp is Peut :

Na ruim 90 jaar zijn wij van Shell naar Peut overgestapt. Wij verkopen alle soorten brandstoffen. Ook een luxe wasstraat en 2 wasboxen zijn aanwezig. Ons station is gelegen aan een drukke doorgaande weg tussen Arnhem en de aansluiting A1. Er is een 24-uur service.

Wij hebben een grote Shell-shop, ruim 80m2. Een kleine greep uit ons assortiment: snoep, warme snacks, belegde broodjes, frisdrank, telefoonkaarten, tijdschriften, auto-accessoires, auto-onderhoudsartikelen, krasloten, lotto, cd’s en dvd’s, gifts en kado’s, wenskaarten, ingeblikt snoep, etc. Ons sigaren en sigaretten assortiment is zeer uitgebreid.

Parkeren is gratis.